Ardahan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI


''Türk Mutfağı Haftası'' etkinlikleri çerçevesinde Ardahan’a özgü Kaz/Kavlıca Bulgur Pilavı/Ardahan Yufka Gevreği ve Un Helvasını içeren Mutfak Çalışması yapıldı. Ürünlerin pişiriliş ve servis süreçleri anlatıldı. Ardahan Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hürriyet ÇİMEN refakatinden, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz iş birliğinde, Ardahan Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünce hazırlanan yöresel yiyecekler misafirlere ikram edildi.

23MAYIS2023-1.jpg

23MAYIS2023-2.jpg

23MAYIS2023-3.jpg

23MAYIS2023-4.jpg